پارسی فارسی

بهترین وب پارسی

پارسی فارسی

بهترین وب پارسی

طرز تهیه شنیسل مرغ

طرز تهیه شنیسل مرغ

طرز تهیه شنیسل مرغ رستورانی , شنیسل مرغ با پنیر پیتزا و سس قارچ , xvc jidi akdsg lvy

طرز تهیه شنیسل مرغ

با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی مجلسی می توانید برای ۴ نفر شنیسل مرغ تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری شنیسل مرغ تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر

مواد لازم شنیسل مرغ

  • تخم مرغ ۲ عدد
  • آرد گندم ۱ لیوان
  • سینه مرغ ۲ عدد
  • آرد سوخاری ۱ لیوان
  • کنجد و روغن مایع به اندازه کافی
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

دستور پخت شنیتسل مرغ

طرز تهیه شنیسل مرغ

برای تهیه شنیسل مرغ رستورانی ابتدا سینه های مرغ را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و روی هر سینه مرغ از وسط برش ایجاد می کنیم تا دو تا سینه مرغ تقریبا نازک داشته باشیم.ممکن است بالای سینه ها حجم بیشتری نسبت به پایین آن ها داشته باشد

پس برای اینکه سینه های مرغ یکدست تر شوند هر دو تا سینه مرغ را داخل پلاستیک می گذاریم و با بیفتکوب روی آن ها می کوبیم تا نازک تر و همه جای سینه ها یکدست شود. سپس در تابه ای روغن می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم

تا به مرور زمان روغن داغ شود.تخم مرغ ها را ابتدا در پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن داخل کاسه ای می ریزیم و با چنگال آن ها را هم می زنیم و دو تا کاسه ی دیگر کنار کاسه محتوی تخم مرغ ها قرار می دهیم و داخل یکی از آن ها آرد سفید می ریزیم

و داخل کاسه دیگر آرد سوخاری و کمی کنجد،فلفل سیاه و نمک می ریزیم و با قاشق مخلوط می کنیم.روغن را تست می کنیم تا مطمئن شویم که داغ شده است.سینه های مرغ را ابتدا داخل آرد سفید می غلتانیم تا کاملا با آرد آغشته شوند

و بعد داخل تخم مرغ می زنیم و در آخر داخل کاسه محتوی آرد سوخاری می غلتانیم تا همه نقاط سینه مرغ آغشته به آن شود و آرام داخل روغن داغ قرار می دهیم تا مغز پخت و سرخ شود.حرارت را تغییر نمی دهیم تا به مرور زمان شنیسل سرخ شود

و بعد از سرخ شدن یک طرف شنیسل را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود. روی دستمال حوله ای تمیز یا داخل توری قرار می دهیم تا روغن اضافه آن خارج شود.اگر می خواهید پنیر ورقه ای نیز روی شنیسل ها داشته باشید زمانیکه آن ها را می خواهید

از داخل تابه بیرون بیاورید یک ورقه پنیر روی آن ها قرار دهید تا ذوب شوند و بعد شنیسل را از داخل تابه خارج کنید.بشقابی که شنیسل را در آن می خواهید سرو کنید را با کاهو فرانسوی تزئین می کنیم و شنیسل را داخل آن قرار می دهیم و نوش جان کنید.

منبع : parsisara.com

طرز تهیه کوکو گل کلم

طرز تهیه کوکو گل کلم

طرز تهیه کوکو گل کلم مجلسی , دستور پخت کوکوی گل کلم خوشمزه , xvc jidi g gl

طرز تهیه کوکو گل کلم

با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی سریع می توانید برای ۴ نفر کوکو گل کلم تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کوکو گل کلم تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر

مواد لازم کوکو گل کلم

  • تخم مرغ ۳ عدد
  • گل کلم ۵۰۰ گرم
  • جعفری ۲۰۰ گرم
  • سرکه ۱ قاشق غذاخوری
  • آرد سوخاری ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

دستور پخت کوکوی گل کلم

طرز تهیه کوکو گل کلم

برای تهیه کوکو گل کلم خوشمزه ابتدا گل کلم را می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن خارج شود و در قابلمه ای آب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید و بعد سرکه را به آب می افزاییم(تا بوی کلم ها را بگیرد)

و گل کلم ها را داخل قابلمه می ریزیم و حرارت را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم تا 15 دقیقه کلم ها داخل آب جوش بمانند و بعد آن ها را داخل آبکش می ریزیم و صبر می کنیم تا خنک شوند و آب اضافه آن ها خارج شود

و روی تخته آشپزخانه آن ها را ریز خرد می کنیم.البته باید دقت کنیم که کلم ها له نشوند.جعفری را پاک می کنیم و می شوییم و می گذاریم تا آب اضافه آن ها خارج شود و داخل پارچ خردکن می ریزیم و ریز تحویل می گیریم

و گل کلم های خرد شده را به همراه جعفری خرد شده داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم و تخم مرغ ها را جداگانه در پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن داخل کاسه ای می ریزیم و کمی نمک،زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم

و کم کم آرد سوخاری را نیز اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا آرد گلوله نشود و در تخم مرغ ها حل شود و آن وقت به ترکیب جعفری و گل کلم اضافه می کنیم و خوب مواد کوکو را مخلوط می کنیم تا مایه یکدستی داشته باشیم.

تابه ای متناسب با حجم کوکو انتخاب می کنیم و داخل آن روغن می ریزیم و روی حرارت کم می گذاریم تا روغن به مرور زمان داغ شود و مایه کوکو را به یکباره داخل تابه می ریزیم و با پشت قاشق روی مایه کوکو را صاف می کنیم و درب تابه را می گذاریم

و اجازه می دهیم تا کوکو سرخ شود.سپس کوکو را از وسط نصف می کنیم و هر نیمه کوکو را آرام بر می گردانیم تا طرف دیگر آن ها نیز سرخ شود.کوکو گل کلم را در بشقاب قرار می دهیم و با سس مورد علاقتون و نان نوش جان کنید.

منبع : parsisara.com

طرز تهیه کباب کوبیده

طرز تهیه کباب کوبیده

طرز تهیه کباب کوبیده رستورانی , دستور کباب کوبیده جواد جوادی با گوشت گاو , xvc jidi fhf fdni

طرز تهیه کباب کوبیده

با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی سنتی می توانید برای ۴ نفر کباب کوبیده تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کباب کوبیده تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر

مواد لازم کباب کوبیده

  • پیاز ۲۵۰ گرم
  • گوجه فرنگی ۴ عدد
  • راسته گوساله ۵۰۰ گرم
  • قلوه گاه گوسفند ۵۰۰ گرم
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
  • زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری

دستور پخت کباب کوبیده

طرز تهیه کباب کوبیده

برای تهیه کباب کوبیده خانگی ابتدا گوشته راسته و قلوه گاه را می شوییم و روی تخته آشپزخانه به اندازه هایی که داخل چرخ گوشت جا شوند خرد می کنیم و 2 مرتبه در چرخ گوشت چرخ می کنیم.پیازها را پوست می گیریم و می شوییم

و رنده ریز می کنیم و آب آن ها را کاملا می گیریم و پیازها را در کاسه ای بزرگ می ریزیم و گوشت های چرخ شده را به پیاز اضافه می کنیم و زعفران دم کرده،فلفل سیاه و کمی نمک روی گوشت می ریزیم و خوب گوشت را ورز می دهیم تا مایه یکدستی داشته باشیم

و روی کاسه را سلفون می کشیم و به مدت 2 ساعت کاسه محتوی مایه کباب را داخل یخچال قرار می دهیم. سپس مایه کباب را از داخل یخچال بیرون می آوریم می آوریم و 10 دقیقه مجددا شروع به ورز دادن می کنیم و در کاسه ای آب سرد می ریزیم

و سیخ ها را آماده می کنیم و از مایه کباب کمی بر می داریم و یک سیخ نیز بر می داریم و از کنار سیخ مایه را به سیخ می زنیم و با فشار دست بالا و پایین مایه را کاملا  به سیخ می چسبانیم.(یک روش دیگر برای افراد مبتدی این است

که مایه کباب را روی تخته آشپزخانه به صورت کباب در می آورند و سیخ کباب را آرام داخل مایه کباب می کنند و با دست اطراف مایه را فرم می دهند)همه مایه کباب ها را به سیخ می کشیم و سیخ های مایه کباب را داخل سینی قرار می دهیم

و به مدت 1 ساعت دیگر در یخچال می گذاریم تا خوب مایه های کباب در سیخ ها خوب استراحت کنند. سپس کباب پز یا منقل را آماده می کنیم و سیخ ها را روی کباب پز یا منقل می چینیم و اجازه می دهیم تا رنگ مایه کباب ها کمی تغییر کند و خودشان را بگیرند

و آن وقت سیخ ها را می چرخانیم تا همه جای کباب ها بپزد.کباب ها که آماده شدند گوجه فرنگی ها را می شوییم و از وسط نصف می کنیم و در سیخ می کشیم و روی کباب پز قرار می دهیم تا کبابی شوند.کباب کوبیده آماده شده را همراه با گوجه فرنگی کبابی و نان یا پلو نوش جان کنید.

منبع : parsisara.com

طرز تهیه سوفله اسفناج

طرز تهیه سوفله اسفناج

طرز تهیه سوفله اسفناج و سیب زمینی , دستور پخت سوفله اسفناج و قارچ پنیر , xvc jidi s tgi hstkh

طرز تهیه سوفله اسفناج

با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی فرنگی می توانید برای ۴ نفر سوفله اسفناج تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سوفله اسفناج تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر

مواد لازم سوفله اسفناج

  • کره ۱۰۰ گرم
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • اسفناج ۳۰۰ گرم
  • آرد گندم ¼ لیوان
  • شیر سرد ۱ لیوان
  • پنیر پامزان ۱ لیوان
  • جوز هندی ¼ قاشق چایخوری
  • بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری

دستور پخت سوفله اسفناج

طرز تهیه سوفله اسفناج

برای تهیه سوفله اسفناج خوشمزه ابتدا اسفناج ها را می شوییم و داخل آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن ها خارج شود و روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم البته می توانید برای اینکه کار زودتر پیش برود در پارچ خردکن بریزید و ریز خرد شده تحویل بگیرید.

فر را روشن می کنیم و روی 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا فر گرم شود.برای تهیه سس اول کره را داخل قابلمه ای می گذاریم و روی حرارت قرار می دهیم تا آب شود و بکینگ پودر را به آرد اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم

و کم کم (مخلوط آرد و بکینگ پودر) به کره اضافه می کنیم و مداوم تفت می دهیم تا کاملا مخلوط شوند و مایع یک دستی داشته باشیم و بعد شیر را کم کم اضافه می کنیم و با قاشق یا همزن دستی پیاپی و تند هم می زنیم تا مایع غلیظ شود

و از روی شعله قابلمه را بر داریم و پنیر پارمیزان رنده شده را می افزاییم و مجددا مواد را هم می زنیم تا پنیر نیز آب شود. سپس زرده و سفیده تخم مرغ ها را کاملا جدا می کنیم و در کاسه هایی جدا می ریزیم و جوزهندی و زرده های تخم مرغ را به اسفناج خرد شده اضافه می کنیم

و زیرو رو می کنیم تا کاملا مخلوط شوند و بعد سس را نیز اضافه می کنیم و همگی مواد را کاملا مخلوط می کنیم و با همزن برقی سفیده تخم مرغ ها را هم می زنیم تا زمانیکه کاسه را بر می گردانیم سفیده بیرون نریزد و به کاسه چسبیده باشد

و آن وقت سفیده را به مواد اضافه می کنیم و دورانی از پایین به بالا مواد سفیده را مخلوط می کنیم تا هوای بشتری در مواد به وجود بیاید تا سوفله تردتری داسته باسیم.ظرف پیرکسی متناسب با حجم مواد انتخاب می کنیم و کمی کره را ذوب می کنیم

و با قلمو داخل کره می زنیم و به طور کامل داخل ظرف را چرب می کنیم و مواد را کم کم داخل پیرکس می ریزیم تا در لایه ها هوا ایجاد شود و روی مواد را با پشت قاشق صاف می کنیم و ظرف پیرکس را داخل فر قرار می دهیم

و به مدت 35 دقیقه اجازه می دهیم تا داخل فر آماده شود.لطفا تا گذشت 30 دقیقه به هیچ عنوان درب فر را باز نکنید چون ممکن است پف سوفله بخوابد.برای طلایی شدن سوفله شعله بالایی فر را چند دقیقه روشن می کنیم تا پنیر روی سوفله کاملا طلایی شود.

گاهی تا 45 دقیقه نیز زمان لازم است تا سوفله آماده شود پس عجله نکنید.سوفله اسفناج آماده شده را بیرون می آوریم و همان طور داغ نوش جان کنید.

منبع : parsisara.com

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی با ورمیشل , دستور پخت سوپ گوجه فرنگی رژیمی , xvc jidi s i tvk d

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی

با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی سالم می توانید برای ۴ نفر سوپ گوجه فرنگی تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سوپ گوجه فرنگی تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر

مواد لازم سوپ گوجه فرنگی

  • پیاز ۱ عدد
  • کره ۵۰ گرم
  • آب گوشت ۱ لیتر
  • گوجه فرنگی ۸ عدد
  • آرد گندم ۱ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل سیاه و جعفری به اندازه کافی

دستور پخت سوپ گوجه فرنگی

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی

برای تهیه سوپ گوجه فرنگی خوشمزه ابتدا قابلمه ای متناسب با مقدار گوجه فرنگی ها انتخاب می کنیم و تا نصف قابلمه آب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید.گوجه فرنگی ها را می شوییم و زمانیکه آب در حال جوشیدن بود

گوجه فرنگی ها را آرام داخل آب قرار می دهیم تا به مدت 3 دقیقه در آب جوش بمانند و بعد از گذشت 3 دقیقه آن ها را از داخل آب جوش بیرون می آوریم و در آبکشی قرار می دهیم تا خنک شوند و پوست روی گوجه فرنگی ها را آرام می گیریم

و روی تخته آشپزخانه آن ها را قرار می دهیم و به چهار قسمت تقسیم می کنیم و داخل پارچ میکسر می ریزیم و پوره شده تحویل می گیریم. سپس پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و کره را داخل قابلمه ای قرار می دهیم

و روی حرارت ملایم می گذاریم تا کره ذوب شود و پیاز را داخل قابلمه می ریزیم و تفت می دهیم و اجازه می دهیم تا طلایی شود و کم کم آرد را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا رنگ آرد تغییر کند و کرمی رنگ شود و رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم

و به مدت 1 دقیقه تفت می دهیم تا بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود و پوره گوجه فرنگی را داخل قابلمه می ریزیم و آب گوشت را نیز به مواد می افزاییم و صبر می کنیم تا سوپ به جوش بیاید و آن وقت کمی نمک و فلفل سیاه به سوپ اضافه می کنیم

و می گذاریم تا سوپ جابیافتد.در آخرین لحظات می توانیم کمی جعفری خرد شده نیز داخل سوپ بریزیم و 5 دقیقه بعد قابلمه را از روی حرارت بر داریم.سوپ گوجه فرنگی را در کاسه ای می ریزیم و با جعفری خرد شده تزئین می کنیم و نوش جان کنید.

منبع : parsisara.com