پارسی فارسی

بهترین وب پارسی

پارسی فارسی

بهترین وب پارسی

طرز تهیه خورش داوود پاشا

طرز تهیه خورش داوود پاشا

طرز تهیه خورش داوود پاشا ترکیه , دستور پخت خورشت داوود پاشا با مرغ , xvc jidi o va nh n hah

طرز تهیه خورش داوود پاشا

با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی ایرانی می توانید برای ۴ نفر خورش داوود پاشا تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری خورش داوود پاشا تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر

مواد لازم خورش داوود پاشا

  • پیاز متوسط ۲ عدد
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • رب انار ۲ قاشق غذاخوری
  • گوشت چرخ کرده ۶۰۰ گرم
  • پودر نعناع خشک ۱ قاشق سوپخوری
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

دستور پخت خورشت داوود پاشا

طرز تهیه خورش داوود پاشا

برای تهیه خورش داوود پاشا ترکیه ابتدا 1 عدد از پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم و آب آن را کاملا می گیریم و به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و کمی فلفل سیاه،نمک روی گوشت می پاشیم و با هم مخلوط می کنیم

و گوشت را ورز می دهیم و از مایه گوشت به اندازه یک گردو بر می داریم و با کف دو دست دایره ای درست می کنیم(شبیه کوفته قلقلی) و داخل بشقابی قرار می دهیم.همه مایه گوشت را به همین شکل درست می کنیم  و روی کوفته قلقلی ها را با پلاستیک فریزر می پوشانیم

و به مدت 1 ساعت کوفته قلقلی ها را داخل یخچال قرار می دهیم تا استراحت کنند. سپس پیاز باقیمانده را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه خلالی ریز خرد می کنیم و در قابلمه ای که برای خورشت تدارک دیده ایم روغن می ریزیم

و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و پیازها را داخل قابلمه می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک شود و زردچوبه روی پیاز می ریزیم و تفت می دهیم و نعناع خشک را روی پیازها می ریزیم و تفت می دهیم و کوفته قلقلی ها را از داخل یخچال بیرون می آوریم

و داخل قابلمه می چینیم و اجازه می دهیم تا رنگ گوشت ها کاملا تغییر کند و بعد با قاشق آرام آن ها را می چرخانیم تا همه نقاط کوفته ها سرخ شوند و 1 لیوان آب جوش داخل کاسه ای می ریزیم و رب انار را به ان اضافه می کنیم

و با قاشق رب انار را در آب حل می کنیم و داخل قابلمه می ریزیم و آرام کوفته ها را می چرخانیم و درب قابلمه را می گذاریم و حرارت را کم می کنیم تا کوفته قلقلی ها به مرور زمان بپزند. پس از اینکه کوفته قلقلی ها پخته شدند طعم خورشت را می چشیم

و اگر نیاز به افزودن فلفل سیاه یا نمک بود به آن اضافه می کنیم و اگر بنظرتان طعم خورشت ترش بود می توانید 1 قاشق سوپ خوری شکر به خورشت اضافه کنید و زمانیکه آب خورشت بسیار کم شد،قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و خورشت داوود پاشا را با پلو نوش جان کنید.

منبع : parsisara.com
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد