پارسی فارسی

بهترین وب پارسی

پارسی فارسی

بهترین وب پارسی

طرز تهیه دمپختک

طرز تهیه دمپختک

طرز تهیه دمپختک مرغ و گوشت , دستور پخت دمی باقالی , xvc jidi nl oj

طرز تهیه دمپختک

با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی ایرانی می توانید برای ۴ نفر دمپختک تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری دمپختک تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر

مواد لازم دمپختک

  • برنج ۴ پیمانه
  • پیاز متوسط ۳ عدد
  • کره ۱ قالب ۵۰ گرمی
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • باقالی دمپختک ۱٫۵ پیمانه
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

دستور پخت دمپختک

طرز تهیه دمپختک

برای تهیه دمپختک ساده ابتدا باقالی ها را پاک می کنیم و داخل ظرف می ریزیم و تا روی آن آب می ریزیم و اجازه می دهیم تا 2 ساعت خیس بخورد.پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه خلالی خرد می کنیم

و قابلمه ای را روی حرارت قرار می دهیم 1 الی 2 قاشق غذاخوری روغن داخل می ریزیم و کره را نیز اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا کره آب شود و پیازهای خلالی را داخل قابلمه می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک شوند

و کمی زردچوبه و فلفل سیاه روی پیازها می پاشیم و تفت می دهیم تا همه نقاط پیازها طعم دار شود.باقالی را در آبکش می ریزیم و می شوییم و به پیاز می افزاییم و تفت می دهیم تا کمی سرخ شوند و در آخر 1 لیوان آب نیز اضافه می کنیم

و درب قابلمه را می گذاریم و اول حرارت را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید و بعد حرارت را ملایم می کنیم تا باقالی ها پخته شوند و آب موجود در قابلمه نیز کامملا تبخیر شود. قابلمه ای روی حرارت زیاد قرار می دهیم و 6 لیوان آب و کمی نمک داخل آن می ریزیم

و اجازه می دهیم تا آب به جوش بیاید.برنج را چندین مرتبه می شوییم تا آب داخل آن شفاف شود و زمانیکه آب داخل قابلمه در حال جوشیدن بود آب برنج را خالی می کنیم و برنج را داخل قابلمه می ریزیم و یکبار هم می زنیم

و دیگر اجازه می دهیم تا تقریبا 7 دقیقه دیگر برنج نیم پز شود و آن وقت یک دانه از برنج را لای دندان تست می کنیم و اگر اطراف آن نرم و مغز برنج کمی سفت بود برنج را آبکش می کنیم و باقالی پخته شده را به آن اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.

قابلمه ای که برای دمپختک تدارک دیده ایم را روی حرارت قرار می دهیم و روغن داخل آن می ریزیم و ته دیگ نان یا سیب زمینی هار حلقه شده کف قابلمه می چینیم و ترکیب برنج و باقالی را با کفگیر کم کم داخل قابلمه می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم

و اول حرارت را زیاد می کنیم تا بخار داخل قابلمه بپیچد و بعد حرارت را بسیار ملایم می کنیم تا به مدت 45 دقیقه بعد دمپختک آماده شود.بعد از پخت دمپختک،تخم مرغ نیمرو را آماده می کنیم و دمپختک را داخل دیس می ریزیم و نیمرو را روی دمپختک قرار می دهیم و نوش جان کنید.

منبع : parsisara.com
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد