پارسی فارسی

بهترین وب پارسی

پارسی فارسی

بهترین وب پارسی

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده رستورانی , دستور پخت سیب زمینی سرخ شده با پنیر پیتزا و قارچ , xvc jidi sdf cldkd svo vni

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده

با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی فست فودی می توانید برای ۴ نفر سیب زمینی سرخ کرده تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سیب زمینی سرخ کرده تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید.

مواد لازم برای 4 نفر

مواد لازم سیب زمینی سرخ کرده

  • سیب زمینی 4 عدد
  • روغن مایع و سس کچاپ به اندازه کافی
  • نمک ، فلفل سیاه و آویشن به اندازه کافی

دستور پخت سیب زمینی سرخ کرده

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده

برای تهیه سیب زمینی سرخ کرده رستورانی ابتدا در قابلمه ای 4 الی 5 لیوان آب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا جوش بیاید.سپس سیب زمینی ها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه ورقه ورقه یک اندازه خرد می کنیم

و زمانیکه آب به جوش آمد سیب زمینی ها را داخل قابلمه می ریزیم و 5 دقیقه در آب اجازه می دهیم تا آبپز شود(نباید اجازه بدهید سیب زمینی ها از حالت خود خارج شوند و زیاد نرم شوند) و پس از آبپز شدن آن ها را آبکشی می کنیم

و روی دستمالی تمیز آن ها را می چینیم تا خشک شوند و بعد در کیسه فریزر سیب زمینی ها را می ریزیم و به مدت 2 الی 3 ساعت در یخچال فریزر می گذاریم تا منجمد شوند . سپس در قابلمه ای کوچک با عمق زیاد روغن می ریزیم

به میزانی که سیب زمینی ها در روغن شناور باشند و قابلمه را روی حرارت کم قرار می دهیم تا به مرور زمان داغ شود و سیب زمینی ها را از فریزر بیرون می آوریم و اگر به هم چسبیده بودند از هم جدا می کنیم

و در روغن داغ شده می ریزیم تا سرخ شوند و بعد از سرخ شدن در صافی یا توری می ریزیم تا روغن اضافه آن خارج شود و کمی آویشن و نمک و فلفل روی آن ها می پاشیم و با سس قرمز نوش جان کنید.

منبع : parsisara.com/sibzamini-sorkh-karde-1336


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد