طرز تهیه کوکوی پیازچه
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی آسان می توانید برای ۴ نفر کوکوی پیازچه تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کوکوی پیازچه تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر
دستور پخت کوکو پیازچه
ابتدا پیازچه ها را پاک می کنیم و می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن ها خارج شود و یا با دستمال خشک می کنیم و روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و با چاقو به صورت حلقه حلقه با قطر کم ریز خرد می کنیم و تابه ای را روی حرارت قرار می دهیم
و کمی روغن داخل آن می ریزیم و پیازچه های خرد شده را در تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا کمی نرم شوند و از روی حرارت تابه را بر میداریم و کنار می گذاریم تا پیازچه ها خنک شوند چون زمان افزودن به تخم مرغ ها اگر کمی گرم باشند زود بسته می شوند و کوکو را خراب می کند.
سپس تخم مرغ ها را جداگانه در پیاله ای می شکنیم و بعد در کاسه ای می ریزیم و خوب هم می زنیم و فلفل و زردچوبه و کمی نمک روی تخم مرغ ها می ریزیم و خوب هم می زنیم تا ادویه ها به خورد تخم مرغ ها برود و آرد را کم کم روی تخم مرغ ها می ریزیم
و مداوم هم می زنیم تا گلوله نشود و در تخم مرغ ها کاملا حل شود.بعد پیازچه های سرد شده را به تخم مرغ اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا یکدست شود. حالا تابه ای را روی حرارت کم قرار می دهیم و داخل آن روغن می ریزیم
صبر می کنیم تا روغن به مرور زمان داغ شود و بعد به یکباره مایه کوکو پیازچه را داخل تابه می ریزیم و آن را در تابه پخش می کنیم و با پشت قاشق سطح مایه کوکو را صاف می کنیم و درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم تا کوکو با حرارت بسیار ملایم پخته و سرخ شود.
(البته می توانید مانند کوکو سیب زمینی مقداری از کوکو را بر دارید و کف دست به آن حالت دهید و داخل تابه قرار دهید تا سرخ شود.) بعد از سرخ شدن یک طرف کوکو را از وسط با قاشق نصف می کنیم و هر دو نیمه آن را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.
کوکو پیازچه را در بشقاب می گذاریم و با گوجه فرنگی ، خیار شور ، سس مورد علاقه و نان نوش جان کنید.